7 Mart 2014 Cuma

Çift renk yelek

 Uzun bir aradan sonra aklımda ki modellerden birini yapma fırsatı buldum sonunda.Hem günlerim yoğun geçiyor hem de elimde kumaşım olmadığından bahsetmiştim,hala da kumaş edinebilmiş değilim! Ne yapayım bari dedim önceki dikişlerden artan kumaşlardan bir şeyler yapayım.Bu yelekte o şekilde ortaya çıktı.İlk başta ki düşüncem yeleğin ön parçaları farklı renkte yapmaktı fakat siyah kumaş sadece arkaya yetti malesef.                                                                                                                                         İlk defa astarlı bişey diktim.Yine en büyük yardımcım olan internetten bilgi aldım.Tam olarak anlamasam da az buçuk yaptım sayılır. Astar zor işmiş,özellikle de kumaşla ikisinin boylarını denkgetirmek bi hayli uğraştırıyor.                                                                                                                                                                                                                                       


                              Patlı cep dikişini de ilk defa yaptım ama sonradan anladım ki,sanırım ben patları yanlış dikmişim sonradan sökmek te istemedim acemi dikiş severler iyi bilir zaten yeterince söküp dikiyoruz:D Orası da öyle süs gibi dursun kullanmayız olur biter dimi ama?           
                                                                  

4 yorum:

  1. Ellerinize sağlık hoş bi çalışma olmuş :) blogunuzu da paylaşımlarınızı da gerçekten çok beğendim izlemeye alıyorum bana da beklerim sevgiler..
    http://sadecebiyasam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni zaten takipteyim esencim:) Güzel yorumun için teşekkürler

      Sil
  2. gerçekten cok güzel olmuş.. ellerinize emeğinize sağlık sevgili dikiş ve hobi :)

    YanıtlaSil
  3. Cok tesekkür ederim sevgiler;)

    YanıtlaSil